Opmaken voor het jaarlijkse festival

Het is nu september en binnenkort zullen we weer kunnen genieten van het bekende lichtfeest Gondelvaart Bredevoort. Alles is weer tot in de puntjes geregeld en de optocht zal ongetwijfeld een groot succes worden. De meeste wagens zijn inmiddels al prachtig versierd met kleurrijke verlichting, dus nu vonden we het dan ook tijd worden om er zelf ook netjes bij te lopen.

Vandaar ook dat we naar de drogist zijn gegaan en allerlei opmaak middeltjes hebben gekocht om ons uiterlijk mooier te maken. Helaas werden desondanks sommigen van ons erop gewezen dat we door het vele koffiedrinken (onder andere tijdens alle vergaderingen) nogal gele tanden begonnen te krijgen. Omdat we dit toch een grote tegenvaller vonden hebben we besloten om eens op zoek te gaan naar een middel om de tanden witter te maken, en we kwamen uit bij Crest Whitestrips van Whitestripcenter.nl. Nadat we de bestelling hadden gedaan kregen we binnen 2 dagen de Crest Whitestrips in huis en zagen we al na een week resultaat. Onze tanden zijn 3 tinten witter en we kunnen dan ook niet wachten om met een stralende glimlach het lichtspektakel te aanschouwen. Om alvast in de sfeer te komen kijken we nu al naar de prachtige filmpjes van de Gondelvaart van afgelopen jaren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>