Nieuwe powerbank op de markt

De meeste mensen zijn bekend met de powerbank die momenteel op de markt zijn. Met een USB kabeltje en een volgeladen power bank kunt u de batterij eenvoudig opladen. Zo beschikt u over een volle batterij van uw Smartphone, tablet of andere veelgebruikte producten gedurende een lange tijd als er geen toegang is tot het lichtnet.

power bank
De nieuwe powerbank heeft echter meer functies dan alleen dat. Er kan bijvoorbeeld een muziekdeuntje worden toegevoegd die meldt wanneer het op- en ontladen is voltooid. Er is extra aandacht besteed aan de beveiliging van het product, de powerbank is namelijk uitgerust met een speciaal alarm dat waarschuwt tegen overladen en voorkomt dat een apparaat met een lagere voltage kan worden ingevoegd in de USB poort. Ook is de capaciteit van de batterij vergroot en gaat er minder stroom verloren tijdens het overzetten van energie van de ene accu naar de andere. Milieuorganisaties prijzen deze power bank daarom nu al, omdat dit meestal vrij vervuilende producten zijn. Er komt namelijk driehonderd gram Co2 vrij met het produceren van een powerbank. Het nieuwe ontwerp brengt dit terug tot 100 gram en koopt hier Co2 neutrale rechten voor, waardoor de productie van deze power bank klimaatneutraal is.

Ondernemer Kees de Lange van de nieuwe zaak is daarom razend enthousiast over dit veelbelovende product en zal deze zeker in zijn assortiment opnemen. Na verwachting verschijnt de powerbank eind dit jaar in de schappen, de eerste testfases zijn namelijk succesvol verlopen. Nu is het echter wachtten op de goedkeuring van verschillende veiligheidsinstanties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>