Mededeling van algemene orde over gps tracking

Auto gps tracker 3Een tijdje terug is een van mijn vrienden bestolen van zijn fiets en auto. Ze hadden in de garage ingebroken en deze twee voertuigen meegenomen. Hij was wel verzekerd, maar er is altijd sprake van een eigen risico. Het laat me denken aan de diefstal van een voertuig tijdens de gondelvaart in Bredevoort enkele jaren geleden. Wellicht weten jullie het niet meer, maar tijdens de optocht was een auto van een kijker gestolen. Toentertijd bedacht ik me dat het toch verdomde handig is als er dan een gps tracking volgsysteem is ingebouwd dat alles kan traceren. Met een gps tracking system binnen enkele minuten terugvinden wat je kwijt bent, dat klinkt goed toch?

Het heeft me doen besluiten om een gps tracking volgsysteem aan te schaffen en deze aan te sluiten op de auto. Mijn wagen is ondertussen uitgerust met een dergelijk systeem en dus diefstal proof. Als een crimineel denkt dat hij of zij mijn auto kunnen stelen heb ik hem binnen enkele seconden getraceerd en word de politie ingeschakeld. Helaas had mijn buurman zich niet voorbereid op deze situaties en is hij aantal duizenden euro’s en een onrechtvaardigheidsgevoel rijker. Of is het nu armer? Het is niet alleen een financiële kwestie, want de meeste mensen hebben en hechte band opgebouwd met hun voertuig of andere goederen. Een gps tracker voorkomt dan dat u deze verliest.

Wellicht is dat een tip voor alle bezoekers van de gondelvaart Bredevoort. Rust uw dure spullen uit met een gps volgsysteem en voorkom daarmee grote schade tijdens elk evenement als u van huis bent. Een gps tracker kan u daar goed bij helpen en ik kan het iedereen aanbevelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>