Beveilig uw voertuig tijdens de Gondelvaart

Dashcam bij GondelvaartDe afgelopen tijd is het veel in het nieuws geweest en ook wij hebben de laatste jaren tijdens de Gondelvoort nogal wat ervaring opgebouwd met de diefstal van voertuigen. Helaas beveiligen veel mensen hun voertuig niet goed of parkeren ze hun auto op schimige plekken waarna criminelen natuurijk toeslaan. We hebben dit meermaals proberen aan te pakken door een centrale parkeerplaats aan te wijzen inclusief beveiligers. Hier waren natuurlijk wel kosten aan gebonden, dus vroegen we een kleine eigen bijdrage om alles dekkend te maken. Hoewel de meerderheid van de bezoekers hier begrip voor toonde, waren anderen hier niet zo blij mee en besloten ze buiten de daarvoor bedoelde parkeerplekken te zetten. Als gevolg hiervan zijn er in ons 20-jarig bestaan wel een stuk of 100 vernielingen gepleegd en zijn zo’n 30 bolides ontvreemd.

Behalve het parkeren op een veilige centrale plek, zijn er meer mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw voertuig goed beveilig is. Een daarvan is natuurlijk het goed controleren of de deuren wel op een juiste manier afgesloten te zijn. Een andere tip die we kunnen geven is om eens te kijken naar een website waar u een voordelige dashcam kunt kopen die alles kan opnemen wat er rondom uw voertuig gebeurt. Op deze manier heeft u bij een vernieling bewijs van het uiterlijk van de dader en kan de politie hem wellicht opsporen. Ook voorkomt het problemen met de verzekeringsmaatschappij, omdat u goed kunt aantonen dat er inderdaad een crimineel feit is gepleegd.

We hopen dat ook in de toekomst de Gondelvaart een groot succes zal blijven, dus raden wij u aan om onze adviezen ter harte te nemen, zodat uw niet met vervelende verrassingen de lichtparade hoeft te verlaten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>